2e editie Hoornsche Hoorbeurs bij Joosten Hoorspecialisten

Na het succes van de eerste editie organiseert Joosten Hoorspecialisten op 28 juli aanstaande voor de tweede keer een Hoornsche Hoorbeurs.

Deze exclusieve dag zal geheel in het teken staan van gehoorverlies, de diverse hulpmiddelen die leven met gehoorverlies aangenamer kunnen maken en de nieuwste hoor-oplossingen. Tijdens deze gratis bijeenkomst maakt u kennis met diverse disciplines op het gebied van auditieve hoorzorg.

Zo is hoortoestelfabrikant Bernafon vertegenwoordigd met de allernieuwste hoortoestellen die u direct kunt beluisteren, kunt u al uw vragen stellen aan Mevr. Wendelina Timmerman – een vooraanstaand ervaringsdeskundige in leven en werken met gehoorverlies – kijken hoe een oorstukje op maat gemaakt wordt en meekijken hoe een hoortoestelreparatie in zijn werk gaat. Zelfs een schrijftolk is aanwezig.

Ook voor alle vragen voor wek en waarschuwing en tv systemen staan wij de hele dag voor u klaar. Daarnaast komt edelsmid Petra Spigt met een complete lijn hoortoestel sieraden in zilver en goud.

Tevens bent u welkom voor een gratis en vrijblijvend gehooronderzoek en met een draai aan het rad van fortuin maakt u kans op mooie prijzen. Daarnaast staan de specialisten van Joosten voor u klaar om uw hoortoestellen gratis te reinigen en een onderhoudsbeurt te geven.

En heeft u hoortoestellen op proef bij een andere audicien? is er daar weinig keuze en valt de service tegen? Kom ze laten zien en vertel wat er aan bevalt en wat niet. Wellicht kan Joosten Hoorspecialisten u verder helpen!

De Hoornsche Hoorbeurs zal op zaterdag 28 juli van 10:00 tot 15:00 plaatsvinden op de Leonard Bernsteinhof 3, 1628TT in Hoorn. U kunt naast deze vestiging gratis parkeren.

Bent u deze dag verhinderd? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende gehoortest via 0229 755 133 of via ln.netsilaicepsroohnetsoojnull@ofni

Posted in: