Starkey hoortoestelle Hoorn en Zaandam

Starkey Hoortoestellen in Hoorn en Zaandam

Starkey Hearing Technologies is veel meer dan de hoortoestellen die zij produceren. Ze zijn bezig met het verbinden van mensen en het veranderen van levens. Ze  geloven dat het kunnen horen van de wereld en de mensen om ons heen net zo essentieel is voor de menselijke ervaring als ademhalen.

Als een wereldleider in het produceren en leveren van geavanceerde hooroplossingen, is het hun  doel om mensen bij elkaar te brengen en levens rijker te maken door individuen in staat te stellen hun volledige potentieel in het leven te bereiken.

In 1967 richtte William F. Austin het bedrijf op met het eenvoudige uitgangspunt: “Alleen kunnen we niet veel doen, samen kunnen we de wereld veranderen.” We leven die visie elke dag. We zijn een fervent voorstander van de Starkey Hearing Foundation, die mensen in nood over de hele wereld helpt het gehoor te ontvangen. Tot op heden heeft de Starkey Hearing Foundation meer dan 1 miljoen mensen wereldwijd geholpen met een hooroplossing.

Joosten Hoorspecialisten is Starkey Dealer. Starkey levert zeer veel modellen, elk met hun eigen karakter en voor elke cliënt. Zo zijn er in het oor hoortoestellen, Achter het oor en toestellen waarbij de luidspreker in het oor zit. Starkay is specialist in de kleinste in het oor hoortoestellen.