Audicien offerte vergelijken

 • Onze belofte

  • Onafhankelijk offerte advies
  • Erkend Hoorprofs audicien
  • Geen verplichting
  • Gratis advies
  • Zekerheid & Service
 • Audicien offerte vergelijken

  Stel, u bent bij een audicien geweest en u heeft een offerte gekregen voor de aanschaf van een stel hoortoestellen. Natuurlijk gaat u ervan uit dat de gegeven hoortoestelofferte door de audicien een gedegen, recht door zee offerte betreft. Maar wat nu als wij u vertellen dat er vaak zaken op de hoortoestel offerte staan die u helemaal niet verplicht bent om af te nemen, zoals afstandsbedieningen, nazorgpakketten en verzekeringen! Daarbij komt dat de prijzen voor deze diensten vaak schandalig hoog zijn, u slechts op een spreek-uurtje mag komen aan het eind van de dag en ze u na de koop van het de hoortoestellen eigenlijk liever zien gaan dan komen.

  Er zijn zelfs audicienbedrijven die de prijs van hoortoestellen opdrijven en u vervolgens een korting geven “In samenspraak met uw zorgverzekeraar” Belachelijk natuurlijk, de prijzen van hoortoestellen staan immers vast. Deze zijn vastgesteld door uw zorgverzekeraar. Een toestel duurder maken om er vervolgens een korting op te geven is een klassiek geval van de sigaar uit eigen doos. Wij kennen de prijzen van hoortoestellen en alleen daarom al is een tegen-offerte of second-opinion geen overbodige luxe.

  Daarom hebben wij op deze pagina een formulier waar u heel eenvoudig uw hoortoestelofferte kunt opsturen. Wij nemen als gecertificeerd HoorProfs audicien uw offerte eens onder de loep. Is alles in orde? Prima! Dan wensen wij u veel succes met de audicien van uw keuze met een zeker gevoel dat uw intuïtie u niet in de steek heeft gelaten. Is er iets niet in de haak? Dan hoort u dat direct van ons én geven wij u een offerte waar u niet steil van achterover slaat. En natuurlijk met onze vertrouwde service.


Audicien offerte insturen

Van welk bedrijf heeft u de offerte ontvangen?:

Koopt u particulier of met vergoeding zorgverzekeraar?
Zijn uw oude hoortoestellen ouder dan 5 jaar of bent u een nieuwe hoortoesteldrager?
Upload Foto/documenten:
Uitsluitend jpg,jpeg,png of pdf. max:5MB per stukBijzonderheden/ opmerkingen:

Uw gegevens:

Velden met een * zijn verplichte velden

Uw naam*:
Uw Emailadres*:
Telefoonnummer*:

 

   
Ik geef Joosten Hoorspecialisten toestemming
mij te benaderen met een tegenofferte en dit verplicht mij tot niets.