Expertise en adviescentrum Cochleair implantaten

  • Cochleair Implantaten

    Slechthorendheid kan een grote impact hebben op uw dagelijkse leven. Het kan zijn dat u gesprekken en gezelschappen gaat mijden, dat er moeilijkheden ontstaan in uw werk-, studie- of verenigingsleven. Het gehoorverlies kan zodanig ernstig zijn dat zelfs de krachtigste hoorapparaten niet meer volstaan. Dan is het misschien wel tijd voor een andere oplossing: een cochleair implantaat, afgekort CI.

    CI is een bewezen hulpmiddel en wordt in Nederland al 25 jaar geïmplanteerd in academische ziekenhuizen. CI is geschikt voor alle leeftijden.Het is belangrijk om hierover de juiste informatie en passend advies te ontvangen. Recentelijk is Joosten Hoorspecialisten een samenwerking aangegaan met Cochlear, wereldmarktleider op het gebied van Cochleair implantaten. Via een serie van hands on trainingen hebben onze medewerkers de nodige kennis in huis voor het geven van advies en doorverwijzing op het gebied van cochleaire implantatie.

    Uiteraard kunnen ook cliënten met een CI van Cochlear bij Joosten Hoorspecialisten in de praktijken terecht voor producten van Cochlear. Daarnaast is een speciale cochlear webwinkel ingericht waar gebruikers van CI terecht kunnen voor producten en accessoires van Cochlear.

  • cochleair implantaten

    certificaten-cochlear

Posted in: