Hoortoestellen in Zaandam. Waar kan ik terecht?

Alle merken leverbaar. U heeft bij ons alle keuze

Wie hoortoestellen in Zaandam zoekt hoeft niet ver te zoeken. In Medisch Centrum kleurrijk in het voormalig Evean gebouw is Joosten Hoorspecialisten gevestigd.

Als audicien weten wij exact wat u nodig hebt om tot een goed resultaat te komen. Op de Bristolroodstraat 164 hebben wij een moderne hoorwinkel ingericht met audiocabine voor het afnemen van een nauwkeurige gehoortest. Onze samenwerking met de daar gevestigde huisartsen en de KNO poli in het Zaans Medisch Centrum heeft ervoor gezorgd dat wij de beste hooroplossingen kunnen verzorgen.

Tevens leveren wij alle merken hoortoestellen. Hierbij is onze dienstverlening absoluut uniek te noemen. Wij hebben geen bonusstuctuur zodat onze medewerkers u altijd naar een voor u geschikte hooroplossing kunnen verwijzen.

1
2
Hoortoestellen zaandam
1

Phonak Marvel, oplaabaar, klein en multifuncioneel

2

Roger Select microfoon. Gebruik hem in goed gezelschap

Wordt u liever gebeld? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug!
Gratis Hoortest in Hoorn

Gehoorapparaten in Zaandam

Hoortoestellen in Zaandam van alle merken: Joosten Hoorspecialisten uit Zaandam levert ze allemaal. Of u nu een Widex hoortoestel zoekt, Unitron, Phonak, Signia of Oticon Hoortoestel zoekt. Joosten Hoorspecialisten  heeft het in huis. En natuurlijk de allerkleinste in het oor hoortoestellen van Starkey.

Wist u dat u bij Joosten ook occasion Hoortoestellen kunt vinden? En met onze aanpasservice heeft u ook nog de beste afstelling voor uw nieuwe hoortoestellen. Vraag eens vrijblijvend naar onze producten en ervaar onze service en kwaliteit zelf!