Bernafon Hoortoestellen

bernafon-hoortoestellen-hoorn-zaandamBernafon introduceerde in 1988 ’s werelds eerste digitaal programmeerbare hoortoestel. De introductie van dit revolutionaire hoortoestel markeerde een enorme sprong voorwaarts en zette Bernafon voor altijd op de kaart van de hoortoestellenindustrie. In 2002 sloeg Bernafon wederom toe, met de introductie van het eerste Channel Free™ hoortoestel, een unieke benadering van signaalbewerking.

Vandaag de dag hebben digitale signaalbewerking, verbeterde miniaturisatie en creatief en innovatief programmeerwerk geresulteerd in steeds complexere systemen met uitgebreide voordelen voor de klant.

Bernafon hoortoestellen zijn leverbaar in een compleet assortiment aan modellen, kleuren en opties. Ze kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van optionele afstandsbedieningen en communiceren via Bluetooth® technologie met andere communicatie-apparatuur. Bernafon hoortoestellen kunnen haast onzichtbaar in of achter het oor worden gedragen, maar er zijn ook uiterst opvallende, speelse en modieuze modellen.

Lees meer op de Bernafon WebsiteWij leveren Bernafon Hoortoestellen in Hoorn en Zaandam