Resound Hoortoestellen

resound-hoortoestellen-hoorn-zaandam

ReSound biedt innovatieve hooroplossingen met een perfect geluid. Wij combineren origineel denken en design met solide technologie – dit alles gebaseerd op diepgaand audiologisch inzicht én kennis over slechthorendendheid. Wij helpen mensen opnieuw te horen ReSound streeft continu naar het ontwikkelen van betere oplossingen die u als hoortoesteldrager in staat stelt het horen opnieuw te ontdekken, zodat u actief en zinvol leven kunt blijven leiden. Een indrukwekkende erfenis ReSound heeft een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1943.

Wij zijn verantwoordelijk voor een aantal primeurs in de gehoorindustrie: WDRC (Wide Dynamic Range Compression): een doorbraak in de geluidsbewerking. DFS (Digital Feedback Suppression): het eerste systeem dat fluittonen en geluidsvervorming op een effectieve manier elimineerde. ’s Werelds eerste open platform digitale chip zette een nieuwe standaard voor flexibiliteit in de programmering.

Met de introductie van de open aanpassing (ReSoundAIR) was het eindelijk mogelijk om afsluiting van het gehoorkanaal te voorkomen – en ervoor te zorgen dat geluid natuurlijker klonk dan ooit tevoren.

Lees meer op de Resound WebsiteWij leveren Resound Hoortoestellen in Hoorn en Zaandam