Starkey Hoortoestellen

starkey-hoortoestellen-hoorn-zaandam

….. de grootste individuele hoortoestelfabrikant ter wereld en daarbij de snelst groeiende. “Goed horen is niet iets wat te koop is uit een schap of met een muisklik. Goed horen is een kunst welke door wetenschap en technologie wordt ondersteund.” Als enig Amerikaans privaat bedrijf (niet beursgenoteerd) in de hoormarkt wordt Starkey Hearing Technologies wereldwijd herkent als één van de grootste aanbieders van hoorzorg. “Wij geloven dat ieder hoorleven iets speciaals verdient, persoonlijke aandacht komt in ons werk duidelijk naar voren, in baanbrekend werk als hoortoestelfabrikant maar ook met onze wereldwijde filantropische inspanningen.” Starkey is wereldleider op gebied van design, ontwikkeling en distributie van vooruitstrevende hooroplossingen.

“Wij geloven in het gebruik van superieure hoortechnologie als middel voor iets veel groters – het creeren van waardevolle communicatie tussen mensen onderling. Met 22 faciliteiten in meer dan 18 landen, wereldwijd, is Starkey leider in hoortoestelvervaardiging.

“Wij bieden top kwaliteit diagnostische apparatuur, gehoorbeschermingsproducten, draadloze technieken en unieke hooroplossingen voor iedere omgeving.

Lees meer op de Starkey WebsiteWij leveren Starkey Hoortoestellen in Hoorn en Zaandam