Nieuw adres Joosten Hoorspecialisten Zaandam

Wij gaan verhuizen in Zaandam!

Vanaf 1 Maart 2017 is ons nieuwe adres:

Medisch Centrum Kleurrijk
Bristolroodstraat 164
1503 NZ, Zaandam

Medisch Centrum Kleurrijk ligt centraal gelegen in de wijk “Hoornseveld / Peldersveld” tegenover het Politiebureau en Albert Heijn XL. Het is gevestigd in het oude Evean gebouw en is een stuk groter dan onze oude locatie en heeft ook meer voorzieningen en zorg-disciplines. Uiteraard kunt u gratis voor de deur parkeren. Onze praktijk is direct als u via de hoofdingang binnenkomt aan uw rechterhand gevestigd.

Omdat wij meer ruimte in onze nieuwe praktijk hebben vervalt het inloopspreekuur tussen 16:00 en 17:00. Dit betekent dat u ook tijdens onze reguliere openingstijden gewoon binnen kunt lopen als er een probleem met uw hoortoestel is, u iets wilt afhalen of een vraag heeft. Wenst u een bijstelling van uw hoortoestellen, een intake voor nieuwe hoortoestellen dan verzoeken wij u een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u hebben.

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om onze nieuwe vestiging te bezoeken. Gedurende de hele maand Maart hebben wij voor iedereen die bij ons langskomt een leuke attentie klaarliggen en natuurlijk informatie over de allernieuwste hooroplossingen.

Dus vanaf 1 Maart 2017 bent u van harte welkom in onze nieuwe praktijk aan de Bristolroodstraat 164 in Zaandam. Het is mogelijk dat er nog wat overlast is door de verbouwing van de hoofdingang maar u kunt ons gewoon bereiken via de Medipoint winkel.

Onze praktijk in Hoorn blijft ongewijzigd.

Onze openingstijden in Zaandam zijn:
Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 uur tot 17:00
Woensdag 9:30 uur tot 17:00
Donderdag 9:30 uur tot 17:00
Vrijdag 9:30 uur tot 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Posted in: