Geachte klant, langs deze weg laten wij u weten dat onze vestiging in Zaandam per 01-10-2022 is opgeheven.

Dit lastige besluit hebben wij helaas moeten nemen door de steeds dalende beloning van zorgverzekeraars, stijgende lasten aan de andere kant en een voortdurend personeelstekort. Het blijkt tot onze spijt zowel fysiek als economisch niet meer haalbaar te zijn de vestiging open te houden.

Deze trend is door de hele markt voelbaar en we zijn bang dat op termijn meerdere hoorwinkels hun deuren zullen moeten sluiten.

We kunnen de zorg en kwaliteit die wij voor ogen hebben door bovenstaande redenen niet meer garanderen. We erkennen dat dit voor u erg vervelend is.

Heeft u hulp nodig dan bent u in onze vestiging in Hoorn natuurlijk altijd welkom. Heeft u producten nodig dan zijn deze te bestellen via onze online winkel: www.allesvoororen.nl.

Heeft u een abonnement op nazorg? Dan kunt u ons verzoeken tot het opsturen van producten die u nodig hebt, wij zullen deze dan zonder verzendkosten opsturen. Bij voorkeur via email via info@joostenhoorspecialisten.nl Vermeld hierbij uw naam, postcode, huisnummer, geboortedatum en wat u nodig heeft en wij verzorgen dit zo snel als mogelijk.

Let op: Dit geldt alleen als u een ontzorgplan hebt.

Wij hebben tevens meerdere onderhoudsinstructies op onze website staan zodat u zelf eenvoudig het onderhoud kunt uitvoeren. U treft de instructies voor elk hoorsysteem op onze website: www.joostenhoorspecialisten.nl/onderhoud-hoortoestellen aan.

Mocht er toch een probleem zijn dat niet zelf is op te lossen dan kunt u bij ons in Hoorn terecht of als dat niet mogelijk is bij een andere speciaalzaak in Zaandam.

Wij danken u voor 12 geweldige jaren. Onze excuses voor het ontstane ongemak dat dit ongetwijfeld teweeg brengt.

Namens Directie en Medewerkers,

Patricia Joosten