Joosten Hoorspecialisten heeft tot nader order haar werkwijze aangepast om tijdens de Covid-19 epidemie uw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Hoe dat er in de praktijk uitziet laten wij u op deze pagina zien.

Onze winkels zijn alleen op afspraak geopend. Óok als u een storing in het hoortoestel heeft. Dit om te voorkomen dat er meer dan 1 bezoeker met maximaal 1 begeleider in onze winkels aanwezig zijn. Als u een afspraak heeft dan staan wij u te woord en houden daarbij 1,5 meter afstand. Ook hebben wij plexiglas schermen geplaatst waardoor wij toch enigszins persoonlijk met u kunnen praten.

Hoe graag we ook zouden willen. We geven u even geen hand. We houden minimaal 1.5 meter afstand. Onze medewerkers doen de deur voor u open nadat u de handen hebt gereinigd met onze desinfecterende handgel.

Normaal gesproken kunnen er 2 personen tegelijk bij de audicien naar binnen. Dit beperken wij nu tot 1 persoon. Ook in onze spreekkamer is een plexiglas scherm aanwezig waardoor de audicien u toch noodzakelijke informatie kan verschaffen.

Ook de handgel is hierbij aanwezig en na uw bezoek worden alle contactoppervlakken gereinigd.

Bij handelingen waarbij wij dicht bij u moeten komen zal de audicien handschoenen ( Geen Latex ) dragen en een goedgekeurd  mondkapje. Als er impressies van de oren gemaakt moeten worden of de audicien gaat in uw oren kijken met de otoscoop dan vragen wij u om óók een mondkapje te dragen. Dit omdat er bij deze handelingen een hoestprikkel kan optreden. Dit kapje mag u na het bezoek natuurlijk houden.

Wij hopen met bovenstaande maatregelen een bijdrage te kunnen leveren aan het terugdringen van het aantal besmettingen.

Wij danken u voor uw begrip en verwelkomen u graag in onze winkels.