Joosten Hoorspecialisten heeft tot nader order haar werkwijze aangepast om tijdens de Covid-19 epidemie uw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Hoe dat er in de praktijk uitziet laten wij u op deze pagina zien.

Onze winkel in Hoorn is weer normaal geopend. U kunt in Hoorn dus weer zonder afspraak langs komen. Het is wel belangrijk om eerst even te kijken alvorens u binnen komt of er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn. Blijf thuis bij klachten die lijken op Covid-19. Wij staan u graag te woord houden daarbij het liefst 1,5 meter afstand. Ook hebben wij plexiglas schermen geplaatst waardoor wij toch enigszins persoonlijk met u kunnen praten. Door de ruimte in Zaandam hebben wij besloten dat het in filiaal Zaandam nog wel nodig is om een afspraak te maken.

Hoe graag we ook zouden willen. We geven u even geen hand. We houden minimaal 1.5 meter afstand. Bij de ingang staat een desinfectie apparaat. Wij verzoeken u deze te gebruiken.

Normaal gesproken kunnen er 2 personen tegelijk bij de audicien naar binnen. Ook in onze spreekkamer is een plexiglas scherm aanwezig waardoor de audicien u toch noodzakelijke informatie kan verschaffen.

Ook de handgel is hierbij aanwezig en na uw bezoek worden alle contactoppervlakken gereinigd.

Bij handelingen waarbij wij dicht bij u moeten komen zal de audicien handschoenen ( Geen Latex ) dragen en een goedgekeurd  mondkapje. Als er impressies van de oren gemaakt moeten worden of de audicien gaat in uw oren kijken met de otoscoop dan vragen wij u om óók een mondkapje te dragen. Dit omdat er bij deze handelingen een hoestprikkel kan optreden. Dit kapje mag u na het bezoek natuurlijk houden.

Wij hopen met bovenstaande maatregelen een bijdrage te kunnen leveren aan het terugdringen van het aantal besmettingen.

Wij danken u voor uw begrip en verwelkomen u graag in onze winkels.