Widex EVOKE Fuell Cell

DE KLEINSTE BRANDSTOFCEL VAN DE WERELD WIDEX EVOKE ENERGY CELL ™ is het eerste hoortoestel dat is gebaseerd op brandstofceltechnologie. Het is zelfs de kleinste in de handel verkrijgbare brandstofcel ter wereld.

We noemen het WIDEX ENERGY CELL ™ en het vereist geen conventionele hoorapparaatbatterijen of stopcontacten. HOE BRANDSTOFCELTECHNOLOGIE WERKT De kleine brandstofcel in EVOKE ENERGY CELL haalt energie uit de navuleenheid, die een methanolpatroon bevat. Zodra de methanol de lucht in de brandstofcel ontmoet, wordt elektrische energie geproduceerd om het hoortoestel van stroom te voorzien. Het bijproduct van deze reactie is verdampt water en verwaarloosbare hoeveelheden koolstofdioxide.

Met 20 seconden opladen 24 uur horen Met een draagbare navuleenheid is EVOKE ENERGY CEL probleemloos in te schakelen. Je kunt het altijd en overal doen. Plaats het hoortoestel gewoon in de hervulopening en wacht 20 seconden. In die tijd extraheert de navuleenheid resterende methanol en levert de brandstofcel nieuwe methanol. Deze brandstofceltechnologie biedt een 24-uursruntime, zodat gebruikers niets missen.

Houdt onze pagina’s in de gaten om meer over dit revolutionaire toestel te weten te komen.