Zwem- en slaap dopjes op maat gemaakt

 • zwemdopjes op maat in Hoorn en Zaandam

  Zwemmen met minder kans op oorontstekingen

 • Op maat gemaakte zwemdopjes

  Het komt helaas al te vaak voor; oorontsteking bij kinderen en volwassenen door het zwemmen. Gelukkig is er iets aan te doen. Laat zwemdopjes op maat maken bij Joosten Hoorspecialisten in Hoorn of Zaandam.

  Zwemdopjes worden op de maat van het oor gemaakt met een siliconen afdrukmateriaal. Het materiaal wordt in enkele minuten hard in de perfecte pasvorm en wordt verwerkt tot zwemdopje. Vaak kunt u erop wachten tot ze klaar zijn.

  Voor kinderen met buisjes kunnen wij ook zwemdopjes op maat maken. Hiervoor is het belangrijk dat u niet te snel langskomt na het plaatsen van de buisjes.  Direct met uw kind van de KNO arts komen als de buisjes net geplaatst zijn is ook geen goed idee. Voor het aanmeten kunt u een afspraak maken in één van onze winkels: klik hier voor onze vestigingen. De zwemdopjes zijn er in meerdere kleuren. Van het restmateriaal maken wij voor uw kind een stuiterbal.

  Zwemdopjes zijn er al vanaf €15.- per stuk.

 •  

  Slaapdopjes voor een rustige nachtrust

  U kent het wel, net op het moment dat u in wilt slapen wordt u wakker door een geluid. Het kan een krolse kat zijn op het dak van de buren, een toeterende auto of wat wij erkennen als het meest storende geluid: Een snurkende partner.

  Gelukkig is er iets aan te doen. Joosten Hoorspecialisten maakt speciale zwem en slaapdopjes op maat. in één van onze vestigingen kunt u langskomen om deze slaapdopjes aan te laten meten. De dopjes zijn gemaakt van siliconen materiaal en dichten het oor helemaal af.

  Door de vlakke afwerking heeft u er geen last van als u gaat slapen. Wel moet u wennen aan de rust en het zachtjes ruisen van uw bloedsomloop. Laat u eens vrijblijvend informeren in onze winkel in Hoorn of Zaandam voor het aanmeten van slaapdopjes op maat. Of maak direct een afspraak.

 • Wordt u gek van lawaai als u probeert te slapen?

  Wordt u gek van lawaai als u probeert te slapen?