widex hoortoestellen Hoorn Zaandam

Widex Hoortoestellen in Hoorn

Net als iedereen staan mensen met een gehoorverlies bloot aan groot scala aan geluiden van verschillende niveaus. Het is dan ook belangrijk een hoortoestel te hebben dat zachte geluiden hoorbaar maakt terwijl luide geluiden niet onaangenaam mogen worden.

De Widex sound betekent dat u een rijk spectrum aan geluiden kunt horen – van omgevingsgeluiden, tot gefluister, tot stemmen in een menigte.

Maar het gaat verder. We zorgen dat al onze hoortoestellen precies kunnen worden aangepast in overstemming met uw gehoorverlies en de manier waarop u luistert. En dat ze comfortabel kunnen worden gedragen. Zodat u zo natuurlijk mogelijk kunt luisteren. Wie u ook bent en waar u ook bent.

Joosten Hoorspecialisten is Widex Premium Dealer. Widex levert zeer veel modellen, elk met hun eigen karakter en voor elke cliënt. Zo zijn er in het oor hoortoestellen, Achter het oor en toestellen waarbij de luidspreker in het oor zit. Onderstaand ziet u enkele modellen van Widex. O.a. de Passion. Deze toestellen zijn zowel particulier als via uw Zorgvergoeding te verkrijgen.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.