Second Opinion hoortoestel

Als u een hoortoestel uitprobeert, moet 100% vertrouwen hebben in de audicien die het hoortoestel voor u instelt. Twijfelt u aan de deskundigheid van uw audicien, de prijsstelling van uw hoortoestel of weet u niet welk merk hoortoestel bij u is aangemeten en wilt u dit graag weten? Kom dan langs bij Joosten Hoorspecialisten voor een second opinion. Dit kan in Hoorn en Zaandam. Met onze zeer uitgebreide hoortest en ervaring kunnen wij het beste uit uw hoortoestellen halen, ook als u bij een andere audicien uw hoortoestellen op proef heeft genomen of reeds heeft aangeschaft.

Wist u trouwens dat u niet verplicht bent tot aankoop als u reeds een proef bent gestart bij een audicien? U mag de hoortoestellen altijd weer inleveren als u ervoor kiest bij een andere audicien een proef te starten.

Second Opinion

Wilt u een Second Opinion voor uw hoortoestellen?

Het belang van een second opinion op hoortoestellen.

Waarom een second opinion

Waarom een second opinion? Omdat hoortoestellen voor het grootste gedeelte vergoed worden vanuit de basisverzekering, is het zeer onwenselijk dat hoortoestellen niet gedragen worden. De praktijk leert dat er veel hoortoestellen ongebruikt in de kast liggen omdat de gebruiker het vervelend vind om ze te dragen. Ook de drempel die er ontstaat om meerdere keren met dezelfde klacht bij de audicien langs te gaan, zorgt ervoor dat mensen het opgeven en de hoortoestellen niet dragen.

Wat kost een second opinion voor uw hoortoestel

Second Opinion –
Prijsoverzicht

Een Second opinion adviesgesprek van 30 minuten is gratis. Tijdens het gesprek noteren wij uw klachten met betrekking tot het hoortoestel, het oorstukje en de gebruikte instellingen van de hoortoestellen. Indien mogelijk hoort u gelijk welk prijskaartje er aan uw Second Opinion hangt.

Mocht u ervoor kiezen, dan kunt u uw huidige toestellen ook inruilen op een set hoortoestellen die wellicht beter bij uw wensen passen. Uw oude hoortoestellen worden vervolgens weer ingezet via onze projecten in het buitenland.

U hoort vooraf altijd wat het kost.

Prijslijst Second Opinion Hoortoestel

 • Intakegesprek / adviesgesprek
  met koffie
  Gratis
  30 minuten
 • Uitgebreide hoortest in cabine
  €45.-
  35 min
 • Opnieuw instellen hoortoestel
  €95.-
  60 minuten
 • Bewerken oorstukje / Venting / Pasvorm
  €15.-
  15 minuten
 • Visual Speech Mapping
  €75.-
  VSM meting

Second Opinion

Wilt u een Second Opinion voor uw hoortoestellen?