• De werkwijze bij Joosten Hoorspecialisten: Geen geheim!

  Voordat u bij ons binnenloopt wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten als u een hoortoestel gaat aanschaffen.

  Via een aantal stappen laten wij u zien hoe transparant de werkwijze van Joosten Hoorspecialisten is. Wij gaan uitsluitend voor de beste hoorzorg. U toch ook?

 • Wat een fijne club mensen bij Joosten Hoorspecialisten. Ik was hiervoor bij een andere audicien maar daar voelde ik me opgejaagd een keuze te maken. Bij Joosten werd me alle tijd gegund om te wennen en ik ben blij dat ik ze gevonden heb. Een aanrader!

  Mevr. Dijksman
  • 1: Gratis Hoortest

   Voordat we uw gehoor gaan testen bekijken we uw gehoorgang en trommelvlies met een otoscoop.  Als de gehoorgang vrij is van oorsmeer en uw trommelvlies is intact, starten we met het afnemen van een gehoortest. Na afloop van de test kunnen we u precies vertellen hoe het met uw gehoor gesteld is en u eventueel doorsturen naar de KNO-arts of het Audiologisch Centrum.

  • 4: Controles

   Tijdens deze afspraken worden de hoortoestellen steeds nauwkeuriger ingesteld en krijgt u steeds meer uitleg over de werking van de hoortoestellen. Wij proberen het maximale uit de hoortoestellen te halen. Door nauwkeurig instellen kunt u vaak met een goedkoper toestel uit de voeten.

  • 2: Intake gesprek

   Tijdens de intake wordt er aan de hand van uw audiogram én de uitkomst van de vragenlijst uit het hoorprotocol een hoortoestel voor u uitgekozen. Vervolgens krijgt u uitleg over de vrijblijvende proefperiode. De proefperiode is niet gebonden aan tijd en u bent vrij om verschillende merken en types hoortoestellen uit te proberen. In sommige gevallen worden er afdrukken van uw oren gemaakt. We maken tevens een duidelijke prijsopgave voor u zodat u deze thuis op uw gemak kunt doorlezen. Er zijn geen verborgen kosten bij Joosten Hoorspecialisten.

  • 5: Eindcontrole

   Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de hoortoestellen en we hebben een optimaal resultaat bereikt in het spraak-verstaan, volgt de eindcontrole. Tijdens deze afspraak doen we afrondende spraak-verstaan testen en krijgt u uitgebreide uitleg over onderhoud van de toestellen. Na de eindcontrole dienen wij de vergoeding in bij uw zorgverzekeraar en geven u informatie over nazorg en onze halfjaarlijkse controles.

  • 3: Eerste aanpassing

   Tijdens deze afspraak worden de hoortoestellen op uw gehoorverlies ingesteld en krijgt u duidelijk uitleg over de werking van de hoortoestellen. Bovendien krijgt u een proefbon mee waarop duidelijk staat vermeld welke kosten er met de aanschaf van uw hoortoestel gemoeid zijn. Wij hanteren geen verborgen kosten!

  • Nazorg garantieplan

   In de 5 jaren na de aanschaf van uw toestel, blijven wij ervoor zorgen dat u goed kunt horen. We maken elk half jaar een afspraak met u om de hoortoestellen professioneel te reinigen. Mochten er problemen zijn tussendoor dan kunt u altijd langskomen. Voor onze klanten zijn er speciale garantieplannen waar wij u graag meer over vertellen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek