Gratis Hoortest

Als u twijfelt aan uw gehoor dan kunt u altijd een afspraak maken met Joosten Hoorspecialisten. Wij nemen bij u een gratis en geheel vrijblijvende gehoortest af. Na de hoortest die ongeveer 20 minuten in beslag neemt, nemen wij de tijd om u uit te leggen waar de eventuele problemen zich voordoen. Indien nodig verwijzen wij u door naar de KNO-arts voor verder onderzoek.

Hoortest Hoorn

0229 755 133

Gratis Hoortest

Gehoorproblemen? Slecht verstaan? Meldt u aan voor een gratis hoortest!

Geheel gratis en vrijblijvend

Gratis Hoortest in geluidsdichte cabine

Hebt u moeite om mensen te verstaan? Moet u vaak vragen; hé wat zegt u? De kans bestaat dat u geleidelijk aan minder bent gaan horen. Vervelend voor u en uw omgeving. Vaak moet de televisie onnodig hard staan om nog iets van de nieuwslezer te kunnen verstaan en levert het wrijving op bij uw naasten die uw gehoorverlies soms afdoen als desinteresse. Het is daarom verstandig om, zeker als u boven de 65 jaar bent, minstens één keer per jaar een gehoortest te laten afnemen. Bij voorkeur bij een StAr gediplomeerd audicien. Deze hoortest is bij Joosten Hoorspecialisten volkomen gratis, gaat niet van uw eigen risico af en u bent daarvoor, mits u een afspraak hebt, dagelijks welkom.

Advies, informatie en geruststelling

De audicien stelt vast dat ik een gehoorverlies heb, wat nu?

U bent bij ons geweest voor een gehoortest en de audicien heeft u aan de hand van uw audiogram laten zien waar de problemen zich voordoen. Als geen ander begrijpen wij dat dit voor u best even schrikken kan zijn en voor sommigen ook heel confronterend “had ik vroeger maar oordopjes gedragen tijdens mijn werk”. Daarom nemen wij ruim de tijd voor u tijdens de hoortest en leggen u ook uit wat u kunt gaan verwachten als u een gehoorapparaat gaat proberen. Het proberen van een hoortoestel is altijd gratis en kan tot zeker 8 weken duren. Dit doen wij omdat de hersenen langzaamaan moeten gaan wennen aan geluiden die al jaren niet zijn gehoord. Door middel van een aantal controleafspraken komt u aantal keer bij ons terug en stellen wij het hoortoestel steeds iets fijner af waarbij we uitgaan van uw ervaring met het hoortoestel. Ook gaat langzaam het volume van het hoortoestel steeds iets omhoog, totdat het gehoor is gerevalideerd.

Geheel gratis en vrijblijvend

Gehoortest –
in Hoorn

Woont u in de omgeving van Hoorn dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten afnemen van een hoortest bij onze audicien. Joosten Hoorspecialisten is aangesloten bij Stichting HoorProfs. Waar andere audicienbedrijven het moeten doen met alleen een StAr keuring wordt de HoorProfs audicien en de apparatuur nog strenger gecontroleerd zodat u de beste hoorzorg krijgt. Tijdens de gratis gehoortest in onze hoorwinkel krijgt u verschillende piepjes te horen. Door op een knop te drukken geeft u aan of u deze toon hoort. Dit meten wij op verschillende frequenties. Tevens meten wij door middel van een spraaktest hoeveel % u nog van woorden kunt verstaan. Uiteraard leggen we na de hoortest aan de hand van uw audiogram precies uit wat er met uw gehoor aan de hand is. Daarnaast kunnen wij uw gehoorverlies inzichtelijk maken voor uw partner of kinderen door een geluidsfragment te laten horen zoals u dit dagelijks hoort. Eigenlijk is het een compleet gehoor onderzoek. Ons advies, wacht niet te lang en maak een afspraak voor een gehoortest  of hoortoestel test in Hoorn.