• Onze belofte

  • Altijd een goede aanbieding
  • Hoortoestellen met garantie
  • Erkend Hoorprofs audicien
  • Prima garantie regeling
  • Hoge korting bij vervanging
  • Inruil mogelijk
 • in- en verkoop tweedehands hoortoestellen

  Soms komt het voor dat u met hoortoestellen, ook wel gehoorapparaten of hoorapparaten genoemd blijft zitten. Niet zelden komt dit voort uit het overlijden van een familielid. Vaak proberen mensen deze dan via bijvoorbeeld Marktplaats te verkopen. Onze ervaring leert dat dit niet werkt; mensen willen best een tweedehands hoortoestel kopen maar vragen zich vaak af hoe het met de garantie zit en of de hoortoestellen wel geschikt zijn voor hun gehoorverlies. Vaak komt het niet tot een verkoop en blijft u met de tweedehands hoortoestellen zitten. Wij zijn gespecialiseerd in de in-en verkoop van tweedehands hoorapparaten.

  Via onze unieke service kunt u een vrijblijvende taxatie van uw hoortoestel of hoortoestellen opvragen. Wij geven een eerlijke op de markt gebaseerde prijs voor uw gehoorapparaten. De hoortoestellen worden vervolgens via de fabriek gerepareerd, gereinigd en voorzien van garantie weer voor verkoop gereed gemaakt. Natuurlijk vindt de aanpassing bij ons plaats. Zo kunnen wij de kwaliteit van de afstelling garanderen.

  Zijn de hoortoestellen niet meer geschikt voor verkoop via onze winkels dan doen wij een voorstel de hoortoestellen te doneren aan een goed doel. Zo hoeft u de hoorapparaten niet weg te gooien maar doet u er een ander een groot plezier mee. Via onderstaand formulier kunt u ons verzoeken een bod te doen op uw tweedehands hoortoestellen.

Het is van het grootste belang dat u zoveel mogelijk informatie over de hoortoestellen verschaft. Voeg daarom altijd een kopie van de aankoopfactuur en foto’s toe. Om het allemaal soepel te laten verlopen hebben wij deze zaken echt nodig. Ook de serienummers van de toestellen kunt u eenvoudig zelf vinden; deze staan vaak in het klein op de toestellen of in de batterijlade. Onvolledig ingevulde aanvragen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Als het niet lukt om via het formulier uw aanvraag te doen dan kunt u ook uw aanvraag zo compleet mogelijk indienen via ln.netsilaicepsroohnetsoojnull@pookni


Vrijblijvende Taxatie Hoortoestellen

Merk van de hoortoestellen:

Leeftijd Hoorapparaten:
Verkoop i.v.m.:
Upload Foto/documenten:
Uitsluitend jpg,jpeg,png of pdf. max:5MB per stuk


Bijzonderheden / defecten / indien bekend serienummers:

Uw gegevens:

Velden met een * zijn verplichte velden

Uw naam*:
Telefoonnummer*:

Uw Emailadres*:

Ik geef Joosten Hoorspecialisten toestemming
mij te benaderen met een vrijblijvend inkoop voorstel.