Inkoop hoortoestellen

Bernafon MiniriteSoms komt het voor dat u met hoortoestellen, ook wel gehoorapparaten of hoorapparaten genoemd blijft zitten. Niet zelden komt dit voort uit het overlijden van een familielid. Vaak proberen mensen deze dan via bijvoorbeeld Marktplaats te verkopen. Onze ervaring leert dat dit niet werkt; mensen willen best een tweedehands hoortoestel kopen maar vragen zich vaak af hoe het met de garantie zit en of de hoortoestellen wel geschikt zijn voor hun gehoorverlies. Vaak komt het niet tot een verkoop en blijft u met de tweedehands hoortoestellen zitten. Wij zijn naast het aanpassen en verkopen van nieuwe hoortoestellen gespecialiseerd in de in-en verkoop van gebruikte hoorapparaten.

Via onze unieke service kunt u een vrijblijvende taxatie van uw hoortoestel of hoortoestellen opvragen. Wij geven een eerlijke op de markt gebaseerde prijs voor uw gehoorapparaten. De hoortoestellen worden vervolgens via de fabriek gerepareerd, gereinigd en voorzien van garantie weer voor verkoop gereed gemaakt.

Zijn de hoortoestellen niet meer geschikt voor verkoop via onze winkels dan doen wij een voorstel de hoortoestellen te doneren aan een goed doel. Zo hoeft u de hoorapparaten niet weg te gooien maar doet u er een ander een groot plezier mee. Via onderstaand formulier kunt u ons verzoeken een bod te doen op uw tweedehands hoortoestellen.

Verkoop Occasion/ Refurbished Hoortoestellen.

Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van refurbished hoorapparaten. Bijvoorbeeld als u een toestel bent kwijt geraakt. De hoortoestellen zijn helemaal gecontroleerd op werking en grondig gereinigd. Ook worden de luidsprekers vervangen voor nieuw. We hebben een wisselend assortiment, afhankelijk van het aanbod en uw gehoorverlies.  En natuurlijk vindt de aanpassing bij ons plaats. Zo kunnen wij de kwaliteit van de afstelling garanderen. De audicien kan u hierin adviseren. U kunt contact met ons opnemen via het Contactformulier voor vrijblijvende informatie.

Het is van het grootste belang dat u zoveel mogelijk informatie over de hoortoestellen verschaft. Voeg daarom altijd een kopie van de aankoopfactuur en foto’s toe. Om het allemaal soepel te laten verlopen hebben wij deze zaken echt nodig. Ook de serienummers van de toestellen kunt u eenvoudig zelf vinden; deze staan vaak in het klein op de toestellen, in de batterijlade of op de aankoopfactuur. Onvolledig ingevulde aanvragen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Het merk kunt u op uw aankoopfactuur vinden. Staat uw merk er niet bij? Dan is het een huismerktoestel. Deze kopen wij niet in.
Hiermee bepalen we of het hoortoestel niet te oud is om nog in te stellen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Stuur ons een foto van de hoortoestellen
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Extra foto 1
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Een aankoopfactuur toevoegen verhoogd de kans op inkoop
Hier kunt u serienummers achterlaten. Door een komma gescheiden
Wij communiceren via email. Hiervoor hebben wij uw emailadres nodig. Over de uitslag van ons voorstel kan niet gecorrespondeerd worden.