Voucher van Comfoor via de werkgever

Hebt u een voucher van Comfoor voor het laten inmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming? Maak een afspraak bij Joosten Hoorspecialisten!  Wij zijn namelijk afdruk en servicepunt voor Comfoor gehoorbescherming. Als u een bon hebt gekregen dan kunt u in Hoorn zelfs op zaterdag bij ons terecht voor het laten maken van gehoorbescherming, mits u een afspraak hebt.

Veel werkgevers doen er alles aan om uw gehoor gezond te houden. Hiervoor sluiten zij een overeenkomst met Comfoor voor het jaarlijks controleren van uw gehoorbescherming op lekken. Joosten Hoorspecialisten in Hoorn heeft speciale apparatuur om uw gehoorbescherming te testen. Door middel van een lektest controleren wij de gehoorbescherming. Voor een controle ontvangt u altijd een uitnodigingsvoucher van Comfoor.

Maak vervolgens een afspraak in onze vestiging en binnen 10 minuten weet u of de gehoorbescherming nog in orde is of dat ze niet meer lekvrij zijn. Vaak maken dan ook gelijk nieuwe afdrukken van uw oren en zorgen ervoor dat u snel over nieuwe gehoorbescherming kunt beschikken. Wist u dat het parkeren bij ons gratis is? Uiteraard bent u ook welkom voor alle andere soorten gehoorbescherming zoals zwem of slaapdopjes.

Comfoor gehoorbescherming Hoorn en Zaandam