Hoortoestellen van alle merken, Tegenwoordig best bijzonder!

 • Hoortoestellen Hoorn

  Wie hoortoestellen in Hoorn zoekt, is bij Joosten Hoorspecialisten aan het juiste adres. In de kersenboogerd in Hoorn leveren wij Hoortoestellen voor mensen met een verminderd gehoor. Tevens kunt u bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende gehoortest. Als Hoorprofs audicien geven wij u onafhankelijk advies en leveren wij uitsluitend kwaliteit. Dat is onze garantie.

  Hoorprofs kwaliteits–audicien Joosten levert namelijk hoortoestellen van alle merken. Zo leveren wij bijvoorbeeld Widex hoortoestellen met vergoeding! En voor mensen die vragen hebben over de vergoeding voor hoortoestellen zijn ook in Hoorn aan het juiste adres.

  Onze hoorspecialisten staan voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. In onze hoorapparatenwinkel in Hoorn vindt u ook hoor-hulpmiddelen en hoortoestellen die u uitsluitend particulier kunt kopen. Deze hoogstandjes van techniek vind u niet terug in de classificatielijst. Deze hoortoestellen zijn uitsluitend voor mensen die geen concessies willen doen aan het goed kunnen horen en verstaan. Hoortoestellen met bluetooth en met directionele microfoons voor een optimale geluidsbeleving vind u ook in ons filiaal in Hoorn.

  Gehoorapparaten Hoorn

  Hoortoestellen van alle merken: Joosten Hoorspecialisten uit Hoorn en Zaandam levert ze allemaal. Of u nu een Widex, Unitron, Phonak, Siemens of Oticon Hoortoestel zoekt. Joosten Hoorspecialisten  heeft het in huis. En natuurlijk de allerkleinste in het oor hoortoestellen van Starkey.

  Wist u dat u bij Joosten ook tweedehands Hoortoestellen kunt vinden? En met onze aanpasservice heeft u ook nog de beste afstelling voor uw nieuwe hoortoestellen.
  Vraag eens vrijblijvend naar onze producten en ervaar onze service en kwaliteit zelf!

 • Hoortoestellen Hoorn

  Hoortoestellen Hoorn (NH)