• Oticon Opn S™

    Geniet van het verstaan van spraak als een normaal-
    horende

Met Oticon Opn S behoort vervelend gefluit tot het verleden

Oticon heeft met de Oticon OPN S weer een sterke troef in handen. Het hoortoestel maakt namelijk gebruik van een nieuwe Feedback onderdrukker. Feedback is het vervelende hoge geluid dat wordt veroorzaakt als geluid uit het hoortoestel lekt. Bijvoorbeeld als u de telefoon tegen het oor houdt of als u iemand omhelst. De techniek zorgt ervoor dat Feedback al wordt gestopt voordat het begint.

geen feeback meer op OPN S

Met OTICON OPN S MAAKT U EENVOUDIG VERBINDING MET AL UW APPARATEN

Oticon OPN S heeft diverse hulpmiddelen die het luisteren naar muziek, bellen en TV kijken vereenvoudigen. En leuker.

1
2
3
4
Koppelbare accessoires voor OPN S
1

Oticon Connectclip. Voor draadloos telefoneren

2

Oticon afstandsbediening.

3

TV Luisteren met de TV streamer 3.0

4

Oticon App voor tinnitus en instellen

Muziek Luisteren. Gebruik de OPN S als Headset

Oticon OPN Muziek luisteren

Uw hoortoestellen worden een draadloze koptelefoon, zodat u muziek rechtstreeks vanaf uw iPhone®, iPad® of iPod touch® naar uw hoortoestellen kunt sturen. Voor elke andere smartphone of elk ander Bluetooth® apparaat kunt u muziek streamen via de draadloze ConnectClip.

Bel draadloos met uw OPN S hoortoestellen

Bellen met de Connectclip

Met ConnectClip kunt u eenvoudig handsfree bellen met een iPhone®, een Android™ toestel of elke andere moderne smartphone. ConnectClip stuurt de stem van de beller naar uw hoortoestellen, terwijl de ingebouwde microfoon wat u zegt duidelijk overbrengt naar de beller.

Luister naar de TV met de hoortoestellen

TV Geluid Streamen met Oticon OPN S

Gebruik de TV Adapter 3.0 om geluid van de TV rechtstreeks naar de hoortoestellen te sturen. U hoort het geluid van de TV in stereo in de oren. Gezinsleden of buren hebben geen last van het geluid van de TV omdat deze op een aanvaardbaar geluidsniveau kan worden ingesteld.

Oplaadbaar Oticon OPN S hoortoestel

Enthousiast geworden over de Oticon OPN S?

Deze oplaadbare hoortoestellen zijn natuurlijk gratis en vrijblijvend te testen bij Joosten Hoorspecialisten. Onze audiciens zitten voor u klaar om u er alles over te vertellen.

Maak vandaag nog een afspraak dan nemen wij onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden van dit revolutionaire toestel met u door.