• NU verkrijgbaar: Phonak Marvel

  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefperiode.

  Maak afspraak

De Phonak Marvel draag ik nu enkele maanden. Wat een geweldig product. Ik versta zeker 20% meer dan met mijn oude toestellen. Ik beveel deze hoortoestellen dan ook van harte aan.

Probeer Phonak Marvel nu Gratis

Het nieuwe Phonak Marvel hoortoestel platform is het nieuwste product van Phonak. De technologie biedt uitstekende hoorprestaties, spraakverstaan en geluidskwaliteit, ongeacht de luisteromgeving. Phonak Marvel is er voor diegenen die geen concessies doen aan beter verstaan, gebruiksgemak en willen profiteren van de laatste technieken.

Phonak Marvel Hoorn en Zaandam

Alles gecombineerd in één wonderbaarlijk technologisch meesterwerk

Het Marvel-platform onderscheidt zich niet alleen van anderen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vanwege een combinatie van al zijn functies. In de hoortoestellen werken alle geavanceerde technologieën van Phonak in één verbonden systeem samen. Sommige eigenschappen die hier beschreven staan zijn alleen beschikbaar in de Phonak Marvel M90

autosense 3.0

AutoSense OS 3.0

De nieuwste generatie van de bedrijfseigen Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren¹. De technologie biedt u:

 • De hoogste kwaliteit geluidsstreaming
 • Verbetering van de geluidskwaliteit terwijl de hoorprestaties en het spraakverstaan in stand worden gehouden
 • Herkenning en automatische aanpassing om aan nog meer luistersituaties te kunnen voldoen dan ooit tevoren¹
 • Het eerste hoortoestel ter wereld dat gestreamde signalen classificeert

Binaural VoiceStream Technologie™

Deze unieke Phonak-technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. De verbinding tussen deze twee hoortoestellen zorgt ervoor dat u kunt profiteren van het horen van spraak in beide oren, voornamelijk in een luidruchtige omgeving, aan de telefoon of wanneer de hoortoesteldrager de spreker niet kan aankijken.

Phonak Marvel

Bluetooth-verbinding met smartphones (iOS en Android) of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit

Met Phonak Marvel hoortoestellen is veel mogelijk. Zo kunt u rechtstreeks verbinding maken met een iphone of Android telefoon. U kunt in stereo naar muziek luisteren en de hoortoestellen met de Phonak App bedienen. Handfree bellen behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Stereo Bluetooth streaming – Streamen vanaf iPhone, iPad, MacOS, Android, Windows, en verder ELK Bluetooth audio apparaat.
 • Hands-free Bellen in stereo – Echt hands-free bellen met Bluetooth telefoon en VOIP diensten zoals Skype en in stereo op beide oren.
 • TV Streaming – Direct Streamen vanaf TV’s met Bluetooth alsmede de los verkrijgbare TV connector van Phonak.
 • Oplaadbaar – Marvel beloofd een volle dag gebruik met een enkele oplaadcyclus.
 • Thuis aanpassing– Marvel hoortoestellen kunnen door ons via internet ingesteld worden. ( Alle functies, behalve feedback test)
 • Vochtbestendig– Hoge IP68 Vochtbestendigheid.
 • RogerDirect – Voor het allereerst kunnen Roger hulpmiddelen rechtstreeks worden aangesloten zonder ontvangers.