Hoortestdagen

Hoortestdagen, je ziet en hoort er steeds vaker over. Maar wat is nu eigenlijk een hoortestdag? Op dit soort dagen kun je langs komen zonder afspraak en wordt er een korte indicatie gehoormeting gedaan. Je weet dan snel waar je aan toe bent. Een heleboel mensen denken dat de hoortest alleen op de Hoortestdagen gratis is. Dit is natuurlijk niet zo. Bij Joosten Hoorspecialisten is elke dag eigenlijk een gratis hoortestdag. Bij ons bent u namelijk altijd welkom voor een gratis hoortest. Het enige dat u daarvoor nodig hebt is een afspraak die makkelijk en snel is te maken via ons contactformulier of via 0229 755 133.

Wat gebeurt er tijdens de hoortestdagen eigenlijk?

Bij andere audiciens wordt u tijdens de hoortestdagen soms aan de balie van de hoorwinkel gemeten. Bij ons gebeurt dit in een afgesloten cabine zodat we een betrouwbare meting hebben. Ook vinden mensen het vaak onprettig om tijdens de hoortestdagen midden in de winkel te zitten. Wij vinden uw privacy belangrijk en daarom doen wij de hoortest achter gesloten deuren.

Nu blijkt dat mijn gehoor erg slecht is. Moet ik dan gelijk een heel duur hoorapparaat?

Natuurlijk niet, er zijn heel veel goede hoortoestellen beschikbaar via uw zorgverzekeraar. Wij zijn van alle markten thuis en bieden u altijd een geschikte hooroplossing. En die zijn tegenwoordig helemaal niet duur. Maak anders eens een afspraak dan rekenen wij u het voor.

Moet ik een afspraak maken?

Ja, dit is wel makkelijk. Omdat wij de hoortest in een afgesloten cabine doen is deze anders bezet als u zo binnen komt lopen. Wij weten niet wat de aantrekkingskracht van de hoortestdagen is. Wij hebben altijd wel een plekje voor een gratis hoortest. De hoortest kost u niets en verplicht u ook tot niets.

Gratis hoortest