Vergoeding zilveren Kruis Achmea Audicien Hoorn Zaandam

Vergoeding Hoortoestellen Zilveren Kruis

Waar krijg ik vergoeding van mijn Hoortoestellen als ik bij Zilveren Kruis verzekerd ben?

Ook dit jaar heeft Joosten Hoorspecialisten wederom een contract met Zilveren Kruis Achmea voor de levering van Hoorzorg. Dit houdt in dat als u bij Zilveren Kruis, Avero Achmea, Interpolis of Achmea verzekerd bent dat u bij Joosten het maximale vergoedingsbedrag tegemoet kunt zien. Joosten Hoorspecialisten is dus een gecontracteerd audicien waardoor wij rechtstreeks bij uw Achmea zorgverzekeraar kunnen indienen.

Verzekerden van Zilveren Kruis kunnen bij de audicien in Hoorn terecht voor hun hoorzorg. Bij Joosten leveren we alle merken hoortoestellen met vergoeding door zorgverzekeraar Achmea, Interpolis, FBTO en Zilveren Kruis omdat zij hier een overeenkomst mee heeft. U betaalt dus de laagste eigen bijdrage als u een hoortoestel bij Joosten Hoorspecialisten aanschaft.

Ook is het mogelijk vergoedingen te krijgen voor extra hulpmiddelen die het dagelijks leveren vereenvoudigen. Praat hierover met uw audicien. Wij vertellen u hier graag meer over.

Er zijn diverse aanvullende pakketten van Zilveren Kruis, Achmea, FTBO en Interpolis. Afhankelijk van de polis kan het zomaar zijn dat u niets hoeft bij te betalen voor uw hoortoestel.

Uiteraard is de proefperiode geheel kosteloos waardoor wij u in staat stellen echt goed aan het hoortoestel te wennen. Lees meer hierover in onze werkwijze.

De eigen bijdrage voor een hoortoestel is afhankelijk van de categorie waarin u wordt ingedeeld. Wij adviseren u hier graag over in 2019. Vanaf 1 januari bent u van harte welkom als Achmea of Zilveren Kruis verzekerde voor de beste hoorzorg. Dat uw zorgverzekeraar wederom voor ons heeft gekozen zegt genoeg.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Audicien in Hoorn.