HoorProfs Audicien Hoorn

Kwaliteit waar u op kunt bouwen

Hoorprofs audicien HoornVoor wie een hoortoestel of gratis hoortest wil laten afnemen is bij de zelfstandig audicien vaak aan het juiste adres. Joosten Hoorspecialisten is HoorProfs audicien in de regio Hoorn. HoorProfs is een stichting die, naast jaarlijks keuringen, afspraken maakt met zorgverzekeraars over vergoedingen voor hoortoestellen. U kunt de HoorProfs zien als een kwaliteits keurmerk die een stap verder gaat dan Stichting Audiciens Register (StAr). Joosten Hoorspecialisten wordt jaarlijks aan een audit onderworpen waarbij wordt gekeken naar onze werkwijze, onze apparatuur en onze certificering.

HoorProfs Audicien Zaandam

Ook in de Zaanstreek vertegenwoordigd

Uiteraard is ook onze vestiging in Zaandam voorzien van dit kwaliteitslabel. Het houdt onder andere in dat u altijd een hoortest krijgt in een audiocabine. Precies zoals dit is omschreven in het audicien handboek dat is uitgegeven door Stichting Audicien Register. Helaas komt het in de praktijk voor dat er hoorwinkels zijn die in een overvolle winkel een hoortest afnemen aan de balie. Dat dit zeer onnauwkeurig is laat zich raden. Bij HoorProfs audicien Joosten Hoorspecialisten wordt er altijd in een goedgekeurde, gecertificeerde audiocabine gemeten zodat u er zeker van bent dat uw audiogram juist is afgenomen.

Kwaliteitslabel

Een zekere zaak

Stichting Audicien RegisterOnze hoortoestelwinkels  in Hoorn en Zaandam zijn StAr gecertificeerd. Bovenop deze strenge keuring heeft Stichting HoorProfs een eigen systeem dat ervoor zorgt dat aangesloten audicien bedrijven voorgelicht worden over de laatste regelgeving op audiologisch gebied. Bij een HoorProfs audicien bent u dus in goede handen. Temeer omdat de markt steeds vaker overspoeld wordt door bedrijven die het met regelgeving omtrent het aanpassen van hoortoestellen niet zo nauw nemen. Dit kan op een later tijdstip problemen opleveren bij de service en garantie.